Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει τραγούδι των «Μακεδόνων του Αιγαίου» (video)

Αίσθηση προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο, όπου ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να χορεύει παραδοσιακό τραγούδι των «Μακεδόνων του Αιγαίου».

Βίντεο στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Σέλτσας εμφανίζεται να χορεύει με τραγούδι το οποίο έχει στίχους με αλυτρωτικό περιεχόμενο, δημοσιοποίησε το e-ptolemeos.gr.

Σύμφωνα το e-ptolemeos, το εν λόγω τραγούδι λέγεται «Αιγαιάτισσες Μητέρες» και ανήκει στην κατηγορία των προπαγανδιστικών τραγουδιών των Σκοπίων.

Όπως αναφέρεται, με δεδομένο ότι ο βουλευτής ισχυρίζεται πως γνωρίζει τη γλώσσα της γείτονος χώρας, τεκμαίρεται ότι γνωρίζει και το περιεχόμενο των στίχων του τραγουδιού.

Πηγή: reader.gr

Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.