Οι άσχετοι με τα «γαλόνια»

Κάποιοι αγωνιούν - περισσότερο απο αυτούς που θα έπρεπε - για την έκδοση νέων εφημερίδων που έχουν αναγγελθεί διά ψιθύρων.
****
Η πλάκα είναι οτι γράφονται κείμενα αμφισβήτησης σε έντυπα που λογικά θα κατεβάσουν συντόμως ρολλά αν κρίνουμε απο την κυκλοφορία τους
****
Καταιγίδα κατασχέσεων (τραπεζικές..
καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία) σαρώνει την δημοσιογραφική πιάτσα! Στελέχη τρέχουν να σωθούν για τις απλήρωτες αγωγές.
****
Kαι όμως! Η πιο μεγάλη γκρίνια στα "μαγαζιά" δεν είναι για τις καθυστερήσεις στην μισθοδοσία αλλα για τους άσχετους που έχουν πάρει "γαλόνια".
****
Και οδηγούν τα βαρκάκια στα βράχια. Μιλήστε με συναδέλφους τους και θα το καταλάβετε...
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις