Δεν μας πτοούν ούτε τα πασαλάκια - Που πάρκαρε ο απίθανος Θεσσαλονικιός οδηγός (φωτό)

Δεν μας πτοούν ούτε τα πασαλάκια - Που πάρκαρε ο απίθανος Θεσσαλονικιός οδηγός (φωτό)Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Θεσσαλονίκης. Για να μην παρκάρει κάποιος εκεί έχουν τοποθετηθεί πασαλάκια προς αποφυγή του κινδύνου. Κι όμως, αυτό δεν εμπόδισε τον απίθανο Θεσσαλονικιό…

διχάλα των οδών Γ.Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) και Μαρίας Κάλας. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύεται στην ομάδα Active Thessaloniki στο Facebook με το μέλος που την ανέβασε να αναφέρει: "Στην διχάλα των οδών Ανθέων και Μαρίας Κάλας τοποθετήθηκαν πασαλακια για να αποτρέψουν το παρκαρισμα. Όμως. Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.". Μάλιστα όπως σχολιάζει ένα άλλο μέλος: "Από χτες το πρωί είναι εκεί... Έχει πάρει ήδη μια κλήση..."

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, αυτοκίνητο, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις