«Κάνουν πλαστικές και γίνονται τέρατα. Πας για καλό και βγαίνεις σαν τον Μίκι Ρουρκ» (video)

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι φοβάται τις πλαστικές επεμβάσεις και τρομάζει όταν βλέπει κάποιες κυρίες και κυρίους παραμορφωμένους.

«Τα φοβάμαι. Βλέπω κάτι κοπέλες και λέω τι κούκλες είναι και λέω μπράβο γιατί δεν ξέρω τι έχει κάνει. Μετά βλέπω κάτι άλλες και είναι στο Χόλυγουντ που έχουν πολλά λεφτά και είναι σαν τέρατα. Αυτά τα φοβάμαι. Να πας για καλό και να βγεις σαν Μίκι Ρουρκ», δήλωσε η Έλενα Παπαβασιλείου στην εκπομπή happy day.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις