Να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου κλήθηκαν η Μάγκυ Ταμπακάκη και Γιώργος Φασιλής.
«Ελλάδα, παράδοση, γιουβαρλάκια με μια ιδιαίτερη τροποποίηση. Γιουβαρλάκια θαλασσινών και κατά κύριο λόγο γιουβαρλάκια σκορπίνας και γαρίδας μαζί με χτένι. Και αντί για το παραδοσιακό αυγολέμονο, μία κακαβιά με αυγά αχινού. Όλα αυτά συνδυάζονται και γαρνίρονται από κάποια λαχανικά, τα οποία χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως στην κακαβιά. Ένας αφρός ούζου επιπρόσθετα είναι το στοιχείο που δίνει μία νότα καθαρότητας και το ανεβάζει γευστικά και αρωματικά», είπε ο σεφ.
Όμως, οι δύο διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλά τα πιάτα. Έτσι, οι κριτές πήραν την απόφαση πως θα πρέπει να μαγειρέψουν ένα νέο πιάτο για να διαγωνιστούν ξανά.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.