Ποια θα παρουσιάσει το MasterChef junior;

Με τους ενήλικες παίκτες να έχουν αφήσει κάτω κουτάλες και… μαχαίρια, και μετά την ανάδειξη του MasterChef 2018, το Star βάζει μπροστά το project «MasterChef Junior».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου, οπότε και οι μικροί επίδοξοι σεφ θα έχουν τελειώσει το σχολείο, και θα γίνουν στον ίδιο ακριβώς χώρο που γυρίστηκε το MasterChef.

Έτσι λοιπόν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης θα έχουν να κρίνουν τους… μικρούς σεφ.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού.  

Πρόσφατες πληροφορίες όμως, που ήρθαν στην δημοσιότητα, θέλουν «φαβορί» για τη θέση την Κάτια Ζυγούλη, η οποία έκανε δοκιμαστικό αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις