«Με λέτε χοντρή, δεν είμαστε ζώα», είπε έξαλλη παίκτρια του My Style Rocks – Τι συνέβη (video)

Τα είπε και ξεσπάθωσε η Αμάντα από το My Style Rocks.

Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας των κοριτσιών, ξέσπασε λέγοντας πως την αποκαλούν «χοντρή». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να μάθει ποια το έχει πει και η Αμάντα απάντησε πως θα τα πει εκεί που πρέπει.

Λίγο αργότερα, βρέθηκε ενώπιον της κριτικής επιτροπής και απευθύνθηκε στον Στέλιο Κουδουνάρη. Τότε, του θύμισε την ατάκα που της είχε πει σε παλιότερη εμφάνιση «αυτό δεν είναι boho είναι μπόγο».

Τότε, η παίκτρια τόνισε ότι «αν είμαι εγώ χοντρή τότε οι γυναίκες που μας παρακολουθούν τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοκτονήσουν;» διερωτήθηκε.

Βίντεο: ΣΚΑΪ

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις