Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το μαγγάνιο, ο χαλκός, το μαγνήσιο και το κάλιο.Είναι «διάσημο» για τα οφέλη που έχει στο καρδιαγγειακό σύστημα, καθώς μειώνει τα επίπεδα μιας χημικής ουσίας που λέγεται ομοκυστεΐνη, η οποία
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.