Δημοσιογράφοι στο στόχαστρο Αντώναρου – «Μαθαίνετε μόνο όσα θέλω»

«Βολές» κατά δημοσιογράφων που «προσπαθούν να μάθουν με ποιους συναντιέμαι η με ποιους τηλεφωνιέμαι» – όπως ο ίδιος σημειώνει – εξαπέλυσε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αντώναρος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, στέλνει ένα μήνυμα προς «κάποιους δήθεν καλούς δημοσιογράφους», όπως τους χαρακτηρίζει, αναφέροντας πως μαθαίνουν μόνο όσα θέλει ο ίδιος.

«Τα άλλα γιοκ! Διαφορετικά θα είχατε μάθει με ποιους συναντήθηκα τις τελευταίες 72 ώρες. Βγεστε λίγο από τα γραφεία σας. Η καθιστική εργασία κάνει κακό στους δημοσιογράφους», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Άρχισε καλά η εβδομάδα μου.
Επειδή από καιρό έχω σταματήσει να ταλαιπωρούμαι με το διάβασμα των κυριακάτικων εφημερίδων, πέρασα σήμερα με ματιά την αποδελτίωση που μου έρχεται.

Πλάκα έχουν κάποιοι δήθεν καλοί δημοσιογράφοι που προσπαθούν να μάθουν με ποιους συναντιέμαι ή με ποιους τηλεφωνιέμαι. Μη ματαιοπονείτε καλά μου παιδιά. Μαθαίνετε μόνο όσα θέλω να μάθετε — για ανθρώπους φερ ειπείν πού συναντώ δημόσια.

Τα άλλα γιοκ! Διαφορετικά θα είχατε μάθει με ποιους συναντήθηκα τις τελευταίες 72 ώρες. Βγεστε λίγο από τα γραφεία σας. Η καθιστική εργασία κάνει κακό στους δημοσιογράφους».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις