Τετ α τετ Μητσοτάκη – Σαμαρά στη Βουλή, στον απόηχο της ΔΕΘ

Με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη ο πρόρδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση, η οποία διάρκεσε περίπου μία ώρα, έγινε στον απόηχο της παρουσίας του κ. Μητσοτάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην 83η ΔΕΘ, ενώ σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχουν τα δύο πρόσωπα.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της μεταξύ τους συζήτησης δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι αφορούσε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις