Στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές ο Νίκος Παπανδρέου;

Φαίνεται πως έφτασε η σειρά ενός ακόμη «Παπανδρέου» να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου φέρεται να «κλείδωσε» για το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικότερα, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Παπανδρέου, όπου και ετέθη το ζήτημα της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου αν και δεν έχει πει ακόμη το οριστικό «ναι», προεξοφλείται η συμμετοχή του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Έτσι, όταν επισημοποιηθεί η υποψήφιότητά του θα πρόκειται για τον τέταρτο «Παπανδρέου» που μπαίνει στον πολιτικό στίβο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις