Μουντιάλ: Πέταξε την τηλεόραση μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής (video)

Έγινε και αυτό στην Αργεντινή… Φίλαθλος της εθνικής ομάδας της χώρας, όντας οργισμένος μετά την ήττα της «αλμπισελέστε» με 4-3 από την Γαλλία ξέσπασε στην τηλεόρασή του και την πέταξε από το παράθυρο. Φέρεται να είπε πως μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από το Μουντιάλ δεν έχει λόγο να έχει την τηλεόραση. Το περιστατικό συνέβη σε μια γειτονιά της πόλης Κόρδοβα.

Η νέα κακή εμφάνιση της Αργεντινής, αλλά και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας έκανε πολλούς να κλαίνε… ακόμα στη χώρα του ταγκό, αλλά κάποιοι έφτασαν στα άκρα. Στεναχώρια επικρατούσε μετά τον αγώνα και στη Ρωσία από τους φίλους της Αργεντινής, ενώ πριν από τον αγώνα το κλίμα ήταν πανηγυρικό.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις