Ο νέος προπονητής μπήκε στην ομαδική φωτογραφία με… photoshop (εικόνες)

Με… πρωτότυπο τρόπο τοποθέτησαν στην Προοδευτική τον νέο προπονητή της ομάδας στην ομαδική φωτογραφία του συλλόγου, που παίζει στη Γ’ εθνική. Συγκεκριμένα, αφού η φωτογράφηση είχε γίνει, τοποθέτησαν τον νυν τεχνικό με τη βοήθεια του… photoshop.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Κορυδαλλού αντικατέστησαν τον Θοδωρή Γκάτσιο με τον διάδοχό του, Δημήτρη Καλύκα, αφαιρώντας το κεφάλι του πρώην κόουτς από την φωτογραφία και στη θέση του έβαλαν αυτό του νέου.

Μόνο που οι παρατηρητικοί και οι γνώστες της… τεχνολογίας το πώς έγινε η συγκεκριμένη δουλειά:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις