Φτωχοί ψαράδες έσωσαν πελώριο ψάρι που είχε πιαστεί στα δίχτυα τους (video)

Μπορεί να είναι φτωχοί αλλά είναι πραγματικοί φιλόζωοι και σέβονται τη φύση.

Ο λόγος για μία ομάδα χωρικών και ψαράδων που είχαν στήσει τα δίχτυα τους και περίμεναν να γεμίσουν με ψάρια για να ταΐσουν τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, άγνωστο με ποιο τρόπο, ένα πελώριο ψάρι πιάστηκε στα δίχτυα. Κάποιος θα υποστήριζε πως θέλησαν να το ελευθερώσουν για να μην τους προκαλέσει φθορά στα δίχτυα.

Όμως, όπως θα δείτε η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να το σώσουν, επιστρατεύοντας ακόμα και… μηχανάκια.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις