Σκύλος αγοράζει κουλουράκι πληρώνοντας με… ένα φύλλο (εικόνες)

Ονομάζεται Negro και ζει στο κάμπους του πολυτεχνείου του Μοντερέι στην Κολομβία.

Ο λόγος για έναν πραγματικά έξυπνο σκύλο που η φήμη του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Και όχι άδικα.

Το ευγενές τετράποδο, βλέποντας τους φοιτητές να δίνουν χρήματα στο κυλικείο και να τους επιστρέφουν φαγητό, αποφάσισε να τους μιμηθεί.

Τι έκανε λοιπόν; Πήρε φύλλα δέντρων που είχαν πέσει κάτω και τα πήγε στον πάγκο του κυλικείου.

Φυσικά οι υπάλληλοι αντιμετώπισαν με χιούμορ το τετράποδο και δεν του αρνήθηκαν. Όπως αναφέρει το «Dodo», του έδωσαν κουλουράκι.

«Μια μέρα, εμφανίστηκε εντελώς αυθόρμητα με ένα φύλλο στο στόμα του, κουνώντας την ουρά του και δείχνοντάς μας ότι ήθελε κουλουράκι», λέει στο «Dodo» η καθηγήτρια Άνχελα Γκαρσία Μπερνάλ.

«Έρχεται κάθε μέρα για κουλουράκια και πάντα πληρώνει με φύλλο», συμπληρώνει ο υπάλληλος, Γλάντις Μπαρέτο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις