Τι απαντά το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την πίτα των 12.000 ευρώ

Και τι σχολιάζει η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησαν στην δημοσίευση της πρώην υφυπουργού Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το κόστος (12.000 ευρώ!) της κοπής της βασιλόπιτας (δείτε ΕΔΩ). Οπως αναφέρει ο κυρία Τελιγιορίδου, είπαν πως είναι μια προσφορά προς..
τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Η πρωην υφυπουργός απαντώντας στον Βορίδη σχολίασε στο fb:
«Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.
Από κάτι τέτοια "μεγαλοστελέχη" σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια».
Από την πλευρά τους οι κύκλοι του υπουργείου του Μάκη Βορίδη, μη πείθοντας φυσικά κανέναν για το υπέρογκο κόστος των 12.000 ευρώ, επεσήμαναν πως η κυρία Τελιγιορίδου «έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα».
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις