Σέρρες: Στα «λευκά» περιοχές της Π.Ε Σερρών

Σέρρες: Στα «λευκά»  περιοχές της Π.Ε Σερρών

Πυκνό χιόνι έχει πέσει  σε αρκετές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών από χθες αργά  το απόγευμα,  με τα μεγαλύτερα προβλήματα να σημειώνονται στην περιοχή του Δήμου Αμφίπολης, όπου  λόγω πτώσης δέντρων αλλά και πυλώνων της ΔΕΗ δεν έχουν ρεύμα οι κοινότητες Μπάφρας, Κορμίστας και το Ροδολίβος . Η κυκλοφορία στους κεντρικούς οδικούς άξονες διεξάγεται κανονικά  ενώ η προσοχή των οδηγών σε κάθε σημείο κυκλοφορίας πρέπει να είναι αυξημένη, κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο.

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε συνεργασία με τους Δήμους βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σερρών Γιώργος Καραγιαννίδης είπε πως χιονόστρωση έχουμε στις περιοχές προς  δρόμο για Λαϊλιά, στην Ορεινή και Βροντού, στο Δήμο Βισαλτίας στο Λαγκάδι στο δρόμο προς Σκεπαστό, όπου «δίπλωσε» μια νταλίκα το πρωί και ένα φορτηγάκι όπως είπε ο Δήμαρχος της περιοχής Αθανάσιος Μασλαρινός στην ΕΡΤ Σερρών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς και διεκόπη η κυκλοφορία, η οποία το μεσημέρι αποκαταστάθηκε.

Πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε και σε περιοχές του Δήμου Ν.Ζίχνης

Ο κ. Καραγγιανίδης τόνισε πως υπάρχει άριστη συνεργασία με την Π.Ε Σερρών όπου ήδη έχουν σταλεί μηχανήματα και τους Δήμους, καθώς και με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ από το απόγευμα θα αρχίσει η σταδιακή αποκλιμάκωση του φαινομένου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις