Ηράκλεια: Άμεσα απολυμάνσεις και εκτενής ενημέρωση στους Ρομά για τον κορονοϊό

Ηράκλεια: Άμεσα απολυμάνσεις και εκτενής ενημέρωση στους Ρομά για τον κορονοϊό

Ξεκινούν άμεσα οι απολυμάνσεις στους χώρους του καταυλισμού των Ρομά στο Δήμο Ηράκλειας και παράλληλα θα συνεχισθεί  εντατικά η αναλυτική ενημέρωση  για τη λήψη μέτρων προς αποφυγή του κορονοϊού  και μέσω φυλλαδίων , δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤΣερρών,  ο Δήμαρχος Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης μιλώντας για την αξιοποίηση του ποσού των 40.000 ευρώ που διέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών για το λόγο αυτό.

Ο κ. Κουτσάκης διαβεβαίωσε πως θα διατεθεί το ποσό προς την κατεύθυνση λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων και δράσεων  για τη διασφάλιση των συνθηκών για την αποφυγή και διάδοση του κορονοϊού στην περιοχή όπου διαβιούν Ρομά στο Δήμο Ηράκλειας. Τόνισε δε πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τήρηση  των αυστηρών μέτρων και κανόνων από όλους,  για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα χρηματοδότηση για τον ίδιο σκοπό έλαβαν ο Δήμος Σερρών (30.000ευρώ), ο Δήμος Βισαλτίας (5.000ευρώ) και ο Δήμος Σιντικής (20.000ευρώ)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις