Ξέρετε ποιος είναι ο κύριος; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας!..

...κι άρχισαν οι πλάκες και οι «λιποθυμίες» (Δείτε το βίντεο)

 Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας, επ' αφορμή της επιστροφής των μικρών μαθητών στις τάξεις.
Η στιγμή που σκόρπισε χαμόγελα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο ίδιο σχολείο, ήταν η αντίδραση ενός μικρού..
μαθητή όταν του σύστησαν τον Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, όταν ο  Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου και μία από τις δασκάλες τον καλωσόρισε, ρώτησε τους μαθητές: «Ξέρετε ποιός είναι ο κύριος; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας!». Εκείνη τη στιγμή, ο μαθητής τόριξε στην πλάκα και δήθεν έκπληκτος έκανε πως λιποθυμάει. Toν απαξίωσε εντελώς ο πιτσιρικάς...

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις