Πυρκαγιά στους Ραπταίους Καρύστου – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Ράχη Αχαΐας

Πυρκαγιά στους Ραπταίους Καρύστου – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Ράχη Αχαΐας

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή Ραπταίοι στον Δήμο Καρύστου στην Εύβοια.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, ωστόσο οι φλόγες πλησίασαν νωρίτερα τον οικισμό Δήλησο, ο οποίος εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν στην περιοχή. Επιχειρούν συνολικά 82 πυροσβέστες με 28 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ράχη Αχαΐας.  Για την κατάσβεσή της, άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 2 αεροσκάφη.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις