Κρούσματα σε προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία

Κρούσματα σε προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία

Τρεις γιατροί και δυο νοσηλευτές του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου Σωτηρία βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό  με ήπια συμπτώματα, μετέδωσαν οι ειδήσεις της ΕΡΤ.

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα τον προληπτικό έλεγχο άλλων 38 ατόμων από το προσωπικό (19 σήμερα και 19 αύριο) για τα οποία τα αποτελέσματα θα βγουν το Σάββατο οπότε και θα κριθεί αν η εφημερία της θωρακοχειρουργικής κλινικής την ίδια μέρα θα γίνει κανονικά. Τα άτομα αυτά βρίσκονται στα σπίτια τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου.

Κατά το ρεπορτάζ, στη θωρακοχειρουργική και γενική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου βρίσκονται 13 άνθρωποι και το προσωπικό που δεν αποτελούσε επαφή των πέντε οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Να σημειωθεί ότι η θωρακοχειρουργική κλινική έχει απολυμανθεί.

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις