Αυξημένοι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για τον συνωστισμό (video)

Αυξημένοι έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη για τον συνωστισμό (video)

Από σήμερα 23 Οκτωβρίου 2020, η Θεσσαλονίκη εισέρχεται στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης του ΕΟΔΥ, με αλλαγές που θα επηρεάσουν τόσο τους επαγγελματίες, όσο και την καθημερινότητα των πολιτών. Μεικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Αρχής Διαφάνειας, πραγματοποιούν ήδη ελέγχους στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς αλλά και σε άλλες περιοχές, συστήνοντας στους πολίτες να μην συνωστίζονται.

Παράλληλα θα γίνονται έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την τήρηση των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό. Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο δημοτικής αστυνομίας, κ. Δημήτρη Δαγκλή, στόχος των τοπικών αρχών είναι η Θεσσαλονίκη να επανέλθει στο επίπεδο 2 ή ακόμη και στο 1.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΟΛΤΣΙΔΟΥ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις