Σ. Λίτσας: «Η Γαλλία δεν θα χρησιμοποιήσει τις σε βάρος της επιθέσεις για να αξιώσει κυρώσεις στην Τουρκία » (video)

Σ. Λίτσας: «Η Γαλλία δεν θα χρησιμοποιήσει τις σε βάρος της επιθέσεις για να αξιώσει κυρώσεις στην Τουρκία » (video)   «Η Γαλλία χειρίζεται αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, γύρω από τις σχέσεις μεταξύ του Ισλάμ και του υπόλοιπου κόσμου», τόνισε ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΑΚ, κ. Σπύρος Λίτσας, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της  ΕΡΤ3, με αφορμή την αποτρόπαιη επίθεση στη Νίκαια και τον αποκεφαλισμό μιας γυναίκας με μαχαίρι, μέσα σε εκκλησία. Ο κ. Λίτσας εκτιμά ότι αυτή είναι μία φορτισμένη περίοδος για το Ισλάμ, καθώς από σήμερα έως και την Κυριακή, είναι οι εορτασμοί για τα γενέθλια του προφήτη Μωάμεθ.

   Σε ερώτηση για το εάν η Γαλλία χρησιμοποιήσει τις σε βάρος της επιθέσεις, προκειμένου να αξιώσει από την Ε.Ε την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, ο κ. Λίτσας απάντησε ότι «όταν το σύνολο των εθνικών οικονομιών πλήττεται από την νόσο Covid-19, το να πάρει η Ε.Ε μία απόφαση που θα την αποκόπτει από μία τεράστια αγορά, όπως είναι η Τουρκία, δεν συνάδει με τα τωρινά δεδομένα». ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις