Ένα νέο εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Εκεί, ο «σεφ» Tomer Halevy ετοιμάζει ένα burger. Όμως δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο μπιφτέκι. Γιατί; «Αυτό το μπιφτέκι χρειάζεται μεταξύ δύο έως τριών ημερών για να αναπτυχθεί», εξηγεί ο ίδιος καθώς το προετοιμάζει.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "The Guardian", ο Halevy δε…
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο https://www.apeiro.gr/nea/supermeat-tehnito-kreas-kotopoyloy-poy-kallie…
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.