«Αίνιγμα» η επιστολή προς Μπάιντεν που φέρεται να άφησε ο Τραμπ στον Λ. Οίκο

«Αίνιγμα» η επιστολή προς Μπάιντεν που φέρεται να άφησε ο Τραμπ στον Λ. Οίκο

Τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε σημείωμα στο διάδοχο του Τζο Μπάιντεν αναγγέλλει στην ιστοσελίδα του το δίκτυο CNN, επικαλούμενο καλά πληροφορημένη πηγή, αλλά χωρίς λεπτομέρειες για το περιεχόμενο. Τέσσερις ώρες πριν από την ορκωμοσία το ζεύγος Τραμπ βρισκόταν στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ έχοντας εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο με προορισμό την Φλόριντα, ενώ ως αποχαιρετισμό ο απερχόμενος πρόεδρος μίλησε για «κάποιας μορφή» επιστροφή και ευχήθηκε «τύχη και επιτυχία» στον διάδοχό του, χωρίς να τον κατονομάζει.

Η παράδοση να παρίσταται ο απερχόμενος πρόεδρος στην ορκωμοσία του νέου σπάει για πρώτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια, επισημαίνουν όλα τα διεθνή δίκτυα.

Η Μελάνια Τραμπ άφησε ένα «σύντομο σημείωμα καλωσορίσματος» για την Τζιλ Μπάιντεν, σύμφωνα και πάλι με το CNN που την ίδια ώρα αποκαλύπτει ότι έσπασε και η παράδοση του ιδιόχειρου σημειώματος από την πρώτη κυρία προς το προσωπικό του Λευκού Οίκου.

Το 80 μέλη του προσωπικού έλαβαν ευχαριστίες αλλά όχι ιδιοχείρως από την Μελάνια,καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ανέθεσε σε χαμηλόβαθμο υπάλληλο της Ανατολικής Πτέρυγας να μεταφέρει μήνυμα ευγνωμοσύνης και η σύζυγός του «απλώς  υπέγραψε».
Η Μελάνια Τραμπ θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο με τη χαμηλότερη δημοτικότητα, από όλες τις πρώτες κυρίες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του CNN, με το 47% των ερωτηθέντων να εκφράζονται δυσμενώς.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις