Περιζήτητοι οι οικονομικοί συντάκτες - Περικοπές(;) στα ηλεκτρονικά μέσα της Καθημερινής


Περιζήτητοι έχουν γίνει οι οικονομικοί συντάκτες και δη αυτοί που γνωρίζουν και από διαδικτυακά μέσα. Κι αυτό γιατί τα οικονομικά σάιτ αυξάνονται και πληθύνονται..****
Με δύο έμπειρους οικονομικούς συντάκτες ενισχύθηκε το mononews.gr . Οι δημοσιογράφοι Ελευθερία Αρλαπάνου και Βασίλης Τσεκούρας θα ενημερώνουν καθημερινά για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα
****
Την ίδια ώρα ετοιμάζεται και το οικονομικό site της Alter Ego υπό τις «οδηγίες» του πρώην διευθυντή της ιστοδελίδας της «Ναυτεμπορικής», Νίκου Δόγα.
***
Με διευρυμένο ρόλο σε γνωστό οικονομικό site θα «κυκλοφορεί» από τούδε και στο εξής ο Χρήστος Κολώνας, που αποχωρεί από τα Μέσα της Alter Ego.
****
Περικοπές από τα ηλεκτρονικά Μέσα του ομίλου φέρεται να ζήτησε ο ισχυρός άνδρας της «Καθημερινής» Θέμης Αλαφούζος.

-με πληροφορίες από το media.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις