Γλυκά Νερά: Η συνταρακτική περιγραφή του αστυνομικού, «το βρέφος προσπαθούσε να ξυπνήσει την Καρολάιν» (βίντεο)

Facebook

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ανέφερε τα όσα συγκλονιστικά αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στην νεκρή μητέρα του.

Σχετικά με την φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί, ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι σε αυτή την φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας.

Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα όσα του είπε ο αστυνομικός, ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών, και γι΄ αυτό την σκότωσαν», δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

  • ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
  • ΕΓΚΛΗΜΑ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
  • ΒΡΕΦΟΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις