Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τι απάντησε για τον σάλο με τον Φιλιππίδη

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τι απάντησε για τον σάλο με τον Φιλιππίδη

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ερωτηθείσα για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, απάντησε ότι είναι θέμα της δικαιοσύνης.

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, έτσι και αλλιώς τα πράγματα είναι στην Δικαιοσύνη, και η Δικαιοσύνη πρέπει να κρίνει. Γιατί οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά ξέρουν πόσο είμαι υπέρ του δίκαιου και των ανθρώπων που αν αδικούνται είμαι δίπλα τους. Θα κρίνει η δικαιοσύνη, είπε αρχικά.

Τώρα το τι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν και να “φάνε” τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Έχω βιώσει κακές συμπεριφορές αλλά όχι να είναι ποινικά αδικήματα. Ποιος να το ξέρει και να μην πάρει θέση. Νιώθω μια στεναχώρια, γιατί ρε παιδί μου να γίνονται αυτά, κρίμα,  πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις