Μετά τον Κολωνό η Οικονομική Αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» την δομή της Κιβωτού στην Χίο

Μετά τον Κολωνό η Οικονομική Αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό» την δομή της Κιβωτού στην Χίο

Έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτή την ώρα, στη δομή της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» στη Χίο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έλαβαν πληροφόρηση για ύποπτες οικονομικές κινήσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», που βρίσκεται από την αρχή της εβδομάδας στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας. 

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της δομής, στο Αίπος της Χίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του astraparis.gr, η έρευνα έγινε μετά από σχετική εντολή της οικονομικής αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχου των οικονομικών της Κιβωτού του Κόσμου.

Στην δομή του Αίπους έφτασαν δύο αυτοκίνητα με αστυνομικούς, οι οποίοι πήραν μαζί τους – κατά την αποχώρησή τους – φακέλους, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha.

Υπενθυμίζεται πως οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας θα προχωρήσουν σε όλα τα παραρτήματα της Κιβωτού του Κόσμου ανά την Ελλάδα, προκειμένου να ελεγχθούν όλα τα οικονομικά δεδομένα, οι συναλλαγές, οι εισπράξεις και η εν γένει διαχείριση των οικονομικών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Ήδη, από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη η ενδελεχής έρευνα των στελεχών της Οικονομικής Αστυνομίας στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, ενώ σειρά θα πάρουν όλες οι υπόλοιπες, όπως της Καλαμάτας, της Πωγωνιανής.

Μιλώντας την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε πως από τη στιγμή που η εισαγγελική αρχή παρήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία την έρευνα για τα τεκταινόμενα σε αυτόν το χώρο, η αστυνομία πήρε καταθέσεις και σχημάτισε δικογραφία η οποία παραδόθηκε στον Εισαγγελέα.

Υπάρχει ένα ισχυρό μήνυμα σ' αυτή την υπόθεση, υπογράμμισε. Δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Δεν υπάρχουν πολίτες ανώτερης και κατώτερης βαθμίδας. Έναντι του νόμου οφείλουμε να είμαστε όλοι ίσοι. Ο νόμος ισχύει για όλους.

 

 

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΧΙΟΣ #ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΔΟΜΗ #ΕΡΕΥΝΕΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ #ΠΑΤΗΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις