Η Κοσιώνη και οι επτά νάνοι του ΣΚΑΪ

H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, φωτογραφήθηκε περιτριγυρισμένη από επτά άνδρες συναδέλφους της στο συγκρότημα του Φαλήρου (ανάμεσά τους και οι Αντώνης Αντζολέτος, Απόστολος Μαγκηριάδης, Νίκος Φιλιππίδης , Γιάννης Πιτταράς, Γιάννης Αδαμίδης και Βασίλης Χιώτης).
H Σία Κοσιώνη ανέβασε το..
φωτογραφικό στιγμιότυπο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο fb και το Instagram με λεζάντα: Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι!

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις