Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Δημόσιο

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Δεκάδες είναι οι προσλήψεις που τρέχουν στο Δημόσιο αυτήν την περίοδο μέσω ΑΣΕΠ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέσω ΑΣΕΠ το βιογραφικό τους. Αναλυτικά η λίστα που συγκέντρωσε το Dikaiologitika News.

Δείτε αναλυτικά στα παρακάτω link τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για νέες θέσεις εργασίας που συγκέντρωσε το Dikaiologitika News, όλες οι ειδήσεις για θέσεις εργασίας.

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 75 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση εβδομήντα πέντε (75) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Δείτε εδώ περισσότερα

7 θέσεις εργασίας στο νοσοκομείο Κορίνθου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες φύλαξης και καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, που εδρεύει στην Κόρινθο του Νομού Κορινθίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

4 ΥΕ Προσωπικό Φύλαξης
3 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Δείτε εδώ περισσότερα

259 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία - Αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε όλη τη χώρα

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.  

Δείτε εδώ περισσότερα

7 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 7 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως 28 εβδομάδες, με ωριαία αποζημίωση

Δείτε εδώ περισσότερα

Θέσεις εργασίας στον Άγιο Στέφανο Αττικής

Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων και διευθέτηση ρέματος “Βρυσάκι” για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου» στο Ε.Π. «Αττική 2014-2020», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για δύο (2) μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης.

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο ωδείο του δήμου Αµπελοκήπων - Μενεµένης

Προσλήψεις δεκαοκτώ (18) ατόµων ωροµίσθιων καθηγητών µουσικής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων του ∆ηµοτικού Ωδείου της Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ., που εδρεύει στο ∆ήµο Αµπελοκήπων-Μενεµένης.

Δείτε εδώ περισσότερα

Προσλήψεις προσωπικού στον δήμο Μεταμόρφωσης

Προσλήψεις δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προάσπισης της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Δείτε εδώ περισσότερα

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις