Το βρήκα, είσαι δημοσιογράφος!

Τώρα εδώ που κάθομαι και διαβάζω για ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ, θυμήθηκα και ένα ανέκδοτο από αυτά που λέμε πριβέ στο μεταξύ μας οι λειτουργοί του Τύπου. πάει κάπως έτσι:
Ειναι νύχτα στο δάσος κι έχει βόλτα ένα λαγούδι να απολαύσει το φεγγαρόφωτο. κι όπως χοροπηδάει, κάνει ένα έτσι φλουπ και πέφτει σ' έναν μεγάλο λάκο. και σαν να μην του έφτανε αυτό, σε μισό λεπτό του προσγειώνεται στην..
κεφάλα ένα φίδι που την πάτησε κι αυτό. ακολουθεί αναστάτωση:
"Ποιός είσαι;", "όχι εσύ ποιός είσαι;", "πες εσύ", "εσύ να πεις", δεν λέει κανένας, περνάει η ώρα, μπουρδούκλα, δεν βρίσκουν τρόπο να βγουν, γυρνάει το φίδι στο λαγούδι, του λέει:
"Κάτσε να παίξουμε ένα παιχνίδι, τώρα εδώ που βαριόμαστε. θα πιάσουμε ο ένας τον άλλον και θα πούμε τί είναι. ξεκινάω εγώ."
"Εντάξει" λέει το λαγούδι κι αρχίζει το φίδι:
"Εχεις μεγάλα αυτιά, έχει μεγάλα μπροστνά δόντια, έχεις γουνίτσα, το βρήκα είσαι λαγός!"
"Μπράβο" του λέει ο λαγός, "σειρά μου τώρα". κι αρχίζει:
"Είσαι γλοιώδης, σέρνεσαι, είσαι γεμάτος δηλητήριο, δεν έχεις @ρχίδι@, το βρήκα, είσαι δημοσιογράφος!"

- από το fb του Χρήστου Ξανθάκη
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις