Κοτταρίδης - Πιτταράς, το νέο δίδυμο της ΕΡΤ

Πόσο θα κοστίζει η ημερήσια 4ωρη εκπομπή

Οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς θα είναι το νέο δίδυμο της ΕΡΤ στον τομέα της ενημερωσης  που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί.
Οι δύο δημοσιογράφοι (κάλυπταν και οι δύο το ρεπορτάζ της ΝΔ)..
θα ενισχύσουν -όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου- «την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους».
Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Αρχισυντάκτης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερ της ΕΡΤ, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.
Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1.990 ευρώ (κατα τι χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος), και η απόφαση προβλέπει τη μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις