Βρετανία: Αυξήθηκαν δραματικά τα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες

photo: EPA

Τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη Βρετανία ανήλθαν σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, η Βρετανία ανακοίνωσε 1.062 νέα κρούσματα κορονοϊού, καταγράφοντας την υψηλότερη ημερήσια αύξηση νέων μολύνσεων κορονοϊού από τα τέλη Ιουνίου, σε μια χρονική στιγμή όπου οι αρχές επιβάλλουν νέα τοπικά lockdown σε κάποιες περιοχές και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ο σημερινός αριθμός με τα κρούσματα ξεπερνά το όριο των 1000 νέων μολύνσεων σε μία ημέρα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο και είναι κατά 304 υψηλότερος σε σχέση με τα 758 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν χθες Σάββατο.

Όσον αφορά στη χώρα μας, καταγράφηκαν σήμερα 203 κρούσματα τη γεωγραφική κατανομή των οποίων μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις