Σε καραντίνα ο Γερμανός πρόεδρος Σταϊνμάιερ

Σε καραντίνα ο Γερμανός πρόεδρος Σταϊνμάιερ

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ μπήκε σε καραντίνα το Σάββατο, καθώς ένας από τους σωματοφύλακές του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός του.

«Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος τέθηκε σε καραντίνα επειδή ένας σωματοφύλακας βρέθηκε θετικός στην Covid-19», είπε ο εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο 64χρονος Σταϊνμάιερ είχε έρθει σε επαφή με αυτόν τον σωματοφύλακα «επί πολλές ημέρες» την περασμένη εβδομάδα. Υποβλήθηκε σε τεστ και αναμένει το αποτέλεσμα.

Στα τέλη Μαρτίου η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απομονώθηκε για δύο εβδομάδες επειδή είχε έρθει σε επαφή με γιατρό που είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Εκείνο το διάστημα υποβλήθηκε τρεις φορές σε εξετάσεις, όμως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Ο Στάινμαϊερ επρόκειτο να παραστεί την Κυριακή στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης για να απονείμει το Βραβείο Ειρήνης των Γερμανών βιβλιοπωλών.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις