Νεκρός βρέθηκε στο κελί του ο 75χρονος Τζον ΜακΆφι

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του ο 75χρονος Τζον ΜακΆφι

Ο αμερικανός μεγιστάνας φέρεται να αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά την έκοδοση της απόφασης ισπανικού δικαστηρίου για την έκδοσή του στις ΗΠΑ

 

Νεκρός στο κελί του, σε φυλακή της Καταλονίας βρέθηκε ο Αμερικανός μεγιστάνας και δημιουργός του ομώνυμου antivirus, Τζον ΜακΆφι.

Το συγκλονιστικό γεγονός έρχεται να δημιουργήσει πέπλο μυστηρίου, καθώς έλαβε χώρα λίγες ώρες αφότου η ισπανική δικαιοσύνη έδωσε το πράσινο φως για την έκδοσή του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo το υπουργείο Δικαιοσύνης της Καταλονίας επιβεβαίωσε τον θάνατο του 75χρονου ΜακΆφι. Σωφρονιστικοί υπάλληλοι και νοσηλευτικό προσωπικό της φυλακής προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, όμως χωρίς επιτυχία. «Η δικαστική επιτροπή μετέβη στο σωφρονιστικό κέντρο και ερευνά τα αίτια του θανάτου. Όλα δείχνουν ότι ενδέχεται να πρόκειται για αυτοκτονία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο επιχειρηματίας ήταν καταζητούμενος στις ΗΠΑ για φοροδιαφυγή. Συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και τέθηκε υπό κράτηση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις