Φονική έκρηξη με τέσσερις νεκρούς στο Παρίσι (VIDEO)

Φονική έκρηξη με τέσσερις νεκρούς στο Παρίσι (VIDEO)

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν φούρνο στο κέντρο του Παρισιού και συγκεκριμένα στο ένατο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο και ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 36 άνθρωποι, από τους οι 12 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

“Δώδεκα άνθρωποι είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ αυτών και τρεις πυροσβέστες,” δήλωσε ο Έρικ Μουλίν στον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV.

Από τους 12 τραυματίες, οι ζωή των πέντε βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρόκειται για δύο πυροσβέστες και τρεις πολίτες. Άλλοι 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τους οποίους επικαλείται το δίκτυο RTL, η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα. Πυροσβέστες είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

Η αστυνομία του Παρισιού βρίσκεται σε επιφυλακή για την ένατο Σάββατο των κινητοποιήσεων του κινήματος των κίτρινων γιλέκων με μεγάλα τμήματα του κέντρου της πόλης να έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία κατά των διαδηλώσεων.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις