Π. Μοσκοβισί: Ορατός ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία

Π. Μοσκοβισί: Ορατός ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία

Ο κίνδυνος ενός Brexit χωρίς συμφωνία έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Οικονομικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.

Την ίδια στιγμή και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος σημείωσε πως εναπόκειται στους Βρετανούς να δηλώσουν στην ΕΕ την πορεία που θέλουν να ακολουθήσουν.

Ενώ η Μεγάλη Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου, ο Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε στο Reuters, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ότι η ΕΕ είναι έτοιμη και περιμένει, και κανείς δεν θέλει μια έκβαση χωρίς μια συμφωνία.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις