Κέρκυρα: Συνάντηση της Μ. Ανδριώτη με τον Αντιπύραρχο Ν . Κολοβό

Κέρκυρα: Συνάντηση της Μ. Ανδριώτη με τον Αντιπύραρχο Ν . Κολοβό

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Ανδριώτη Μελίτα, επισκέφθηκαν στο Γραφείο της σήμερα ο Αντιπύραρχος Κολοβός Νικόλαος, ο Αντιπύραρχος Κόλλας Νικόλαος και ο Επιπυραγός Μικάλεφ Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος της Π.Ι.Ν.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, Αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Αναβάθμιση Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας, Αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις».
Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της στέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, για το οποίο η κ. Ανδριώτη σε συνεννόηση με τον κ. Ορφανουδάκη, Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Τεχνικών Έργων, δεσμεύτηκαν ότι το τεύχος δημοπράτησης θα εκδοθεί σύντομα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις