8 λέξεις και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ

8 λέξεις και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ

Οι 8 λέξεις  και γενικότερα η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου συνεχίζεται και την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το zappit.gr, η καθημερινή σειρά θα έχει θέση στην prime time του καναλιού και τη σεζόν 2020-21.

Ο ΣΚΑΪ  είναι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με όλη την ομάδα των συντελεστών και με την πορεία που έχει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης. Έτσι, από πολύ νωρίς συμφώνησε με τους  επιτυχημένους δημιουργούς να συνεχίσουν τις 8 λέξεις, όπως και τη συνεργασία τους γενικώς, και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι 8 λέξεις, για το 2019, σημείωσαν ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 19,8%, με τη σειρά να έρχεται πρώτη στη ζώνη της απέναντι στον ανταγωνισμό. Τις πρώτες μέρες του 2020, το σίριαλ παρουσιάζει σημαντική άνοδο, με το ποσοστό του να κινείται στο 22,4% στο σύνολο και στο 14,4 % στο δυναμικό κοινό 18-54, ενώ στις γυναίκες 18-54 κατέγραψε 17%.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις