Μικρούτσικος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Μικρούτσικος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας. Τα λόγια του είναι συγκινητικά:

«Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Ευτυχώς για μένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό»!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα από την Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου, όπου νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μπήκε αρχικά στην Εντατική, λίγες μέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου. Ακολούθησε τη θεραπεία του και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις