Καβάλα: Στο πλευρό των εργαζομένων της ΒΦΛ ο Αλέξης Τσίπρας

Καβάλα: Στο πλευρό των εργαζομένων της ΒΦΛ ο Αλέξης Τσίπρας

«Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ έχει δώσει ένα γενικευμένο σήμα αυθαιρεσίας στην αγορά εργασίας. Σχέδια ακραίας αυθαιρεσίας που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακόπτονταν χάρη στις πολιτικές παρεμβάσεις, σήμερα, όχι απλώς νομιμοποιούνται, αλλά ενθαρρύνονται. Μεγάλες επιχειρήσεις, όπως οι τράπεζες, ο ΟΤΕ και τα Λιπάσματα Καβάλας προχωρούν σε απολύσεις, σε μειώσεις μισθών, σε ελαστικοποίηση της εργασίας και σε αναθέσεις σε εργολάβους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που βάλλονται από την ακραία εργοδοτική αυθαιρεσία» δήλωσε χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στην πρώην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας.

Για σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να βρεθεί μία χρυσή τομή στον τρόπο λειτουργίας της Βιομηχανίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις