Ενιαίο μέτωπο των Ενώσεων για το κρητικό ελαιόλαδο

Ενιαίο μέτωπο των Ενώσεων για το κρητικό ελαιόλαδο

Ενιαίο μέτωπο για την προώθηση και προάσπιση του ελαιολάδου της Κρήτης, συγκροτούν οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, εκπρόσωποι των αγροτών συζήτησαν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το ελαιόλαδο και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια συλλογική οργάνωση κινήσεων και διεκδικήσεων που θα αφορά σε ολόκληρη την Κρήτη.
Πρωταρχικό μέλημα είναι η δημιουργία φορέα για την τυποποίηση και διακίνηση του ελαιολάδου με ονομασία προέλευσης Κρητικό ελαιόλαδο ή Λάδι Κρήτης, κάτι που όπως τονίστηκε πρέπει να γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθώς αλλάζει το καθεστώς λειτουργίας των συνεταιρισμών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις