Π. Μιχαηλίδης «Κίνδυνος κατεδάφισης της παραλιακής οδού Δικέλλων – Μεσημβρίας ως αυθαίρετου τεχνικού έργου»

Π. Μιχαηλίδης «Κίνδυνος κατεδάφισης της παραλιακής οδού Δικέλλων – Μεσημβρίας ως αυθαίρετου τεχνικού έργου»

Κινδυνεύει να κατεδαφιστεί ως αυθαίρετο τεχνικό έργο ο παραλιακός δρόμος Δικέλλων-Μεσημβρίας ο οποίος εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες και λουόμενους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σύμφωνα με το Αρ.Πρωτ.: 98788 ΕΞΕ -5/11/2019 έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας ´Έβρου ,το οποίο δημοσιοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος Δημοτικό Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Παύλος Μιχαηλίδης.
Όπως επισημαίνεται από την Κτηματική Υπηρεσία, η καθαίρεση της παραλιακής οδού θα αποκόψει την από ξηράς πρόσβαση σε μεγάλο μήκος της ακτογραμμής (αιγιαλού-παραλίας).

«Αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω ένα τόσο σοβαρό θέμα βάσει εγγράφου, γιατί δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση από τον Δήμο και την Π.Ε. Έβρου (τεχνικές υπηρεσίες) όχι για να ξεκινήσουν οι εργασίες ,αλλά για να στείλουν ένα απλό έγγραφο στην Κτηματική υπηρεσία και να πουν ναι ενδιαφερόμαστε από κοινού να τακτοποιήσουμε αυτόν τον δρόμο,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Μιχαηλίδης και τόνισε πως «εφ όσον δεν υπήρξε ανταπόκριση ο φάκελος θα πάει στην Αποκεντρωμένη για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.»

Η Κτηματική Υπηρεσία Έβρου έστειλε το έγγραφο στην Π.Ε. του νομού στις 5/11/2019 ενώ το κοινοποίησε στον Δήμο και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης δίνοντας μάλιστα προθεσμία δυο μηνών η οποία έχει εκπνεύσει χωρίς δυστυχώς να παρθεί καμιά πρωτοβουλία .

To θέμα είναι σε ποιον ανήκει ο συγκεκριμένος δρόμος για να αναλάβει και την πρωτοβουλία να τον νομιμοποιήσει .Η Π.Ε Έβρου σύμφωνα με τον αντιπ. κ. Δ. Πέτροβιτς υποστηρίζει ότι δεν είναι δική της αρμοδιότητα και ότι έχει την ευθύνη μόνο για το Εθνικό οδικό επαρχιακό δίκτυο, ενώ από την πλευρά του ο αντ. τεχνικών έργων κ. Αραμπατζής, υποστηρίζει πως ο Δήμος φέρει ευθύνη μόνο για τη συντήρηση του έργου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις