Ενθουσιασμένοι οι Ιταλοί με τη Σύμη

Ενθουσιασμένοι οι Ιταλοί με τη Σύμη

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Μιλάνο «Bit Milano», μετείχε η Σύμη.
Μ’ ένα διαδραστικό και σύγχρονο τρόπο, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος έβλεπε μέσω οθόνης τόσο τα αξιοθέατα, τους χάρτες και τις φυσικές ομορφιές του νησιού, όσο και όλες τις ανταποκρίσεις αεροπλάνων και πλοίων, οι επισκέπτες του περιπτέρου πήραν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Τη Σύμη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Βασίλης Κουμεντάκος, ο οποίος σε επαφές με tour operators, διαπίστωσε την τάση να προτιμούν οι τουρίστες τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο για τις διακοπές τους.
Επαφές υπήρξαν με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers, αφήνοντας όλοι τους πολύ θετικά σχόλια για τον προορισμό «Σύμη» και τον τρόπο παρουσίασης του νησιού στην έκθεση.
Η Σύμη προτίθεται να συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις διεθνείς εκθέσεις.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις