Αποδεκατίζεται το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Αποδεκατίζεται το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Δεν σταματούν οι εξελίξεις με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Ηχηρές αποχωρήσεις έρχονται από το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή του Open «Μεσημέρι YES», ακολουθούν ακόμα δύο μέλη του πάνελ της εκπομπής του Λιάγκα. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όπως ανέφεραν στο Open, από τη μία η Τσολάκη δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό ούτε σαν κεντρική παρουσιάστρια ούτε ως μέλος του πάνελ -η πρώτη εκπομπή που της έδωσαν κόπηκε λίγο μετά το ξεκίνημά της- και από την άλλη ο Δημήτρης Παπανώτας φαίνεται να μην έχει δέσει με τον Λιάγκα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις