Καλαμάτα:Εκδήλωση για παιδιά από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Καλαμάτα:Εκδήλωση για παιδιά από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Εκδήλωση για παιδιά θα πραγματοποιήσει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας το Σάββατο (22 Φεβρουαρίου ) στις 18:00 στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης (Αριστομένους 33, 4ος όροφος).

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας προσκαλεί τους μικρούς της φίλους να συναντήσουν τον συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου και να διαβάσουν παρέα τα βιβλία του «Αντάμα» και «Αριστούργημα».

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:
Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην πόλη Έσσεν της Γερμανίας τον Απρίλη του 1966. Από πολύ μικρός μπαινοβγαίνει στα σχολεία είτε ως μαθητής είτε ως δάσκαλος και γράφει ιστορίες και παραμύθια. Αγαπάει τη μουσική, το θέατρο και τους περιπάτους στο δάσος. Ζει στην Έδεσσα, ανάμεσα σε ποτάμια, γέφυρες και καταρράκτες. Έχει γράψει θεατρικά έργα, εικονογραφημένες ιστορίες, και παραμύθια για παιδιά. Έχει λάβει τα εξής βραβεία:
– Βραβείο «Πηνελόπη Μαξίμου» από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (2015) για το βιβλίο του «Ανάποδα»
– Βραβείο βιβλιοπωλών Public 2016 για το βιβλίο του «Απέναντι»
– Βραβείο λογοτεχνικού βιβλίου για παιδιά από τα Λογοτεχνικά βραβεία Αναγνώστη 2018 για το βιβλίο του «Σιλουανή»
Τα βιβλία του:
(2019) Αριστούργημα
(2018) Αντάμα
(2018) Αφαιρέθηκα!
(2018) Ο γίγαντας
(2017) Από μέσα μου…
(2017) Σιλουανή
(2017) Το βρήκα!
(2015) Απέναντι
(2015) Ο πειρατής Σιντόρε – Ντορεσί
(2014) Ανάποδα
(2004) Ο έκτος κύκλος

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις