Ωραία τα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά...

Ποιοι υποτίμησαν (και υποτιμούν) τον αντισυριζαϊσμό

Ωραία τα βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτουν ένα προς ένα τα ψέματα και τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης. Μέσα στην ειλικρίνειά τους όμως, προδίδουν και μια αφέλεια. Στηρίζονται στην πεποίθηση ότι ο κόσμος ψήφισε ΝΔ επειδή εξαπατήθηκε από τα ψέματα και τις υποσχέσεις της. Και τώρα που τα ψέματα αποκαλύπτονται και οι υποσχέσεις διαψεύδονται, θα..
την εγκαταλείψουν.
Τα περισσότερα ωστόσο, από όσα «αποκαλύπτονται» στα βίντεο, ο κόσμος που ψήφισε ΝΔ τα ήξερε ή τα ανέμενε – την οικογενειοκρατία, τους κομματικούς διορισμούς, την ανικανότητα κλπ. Την ψήφισαν λοιπόν όχι επειδή δεν γνώριζαν, αλλά παρότι γνώριζαν και αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολη τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν αρκεί να υπενθυμίζει τις ανακολουθίες και τις διαψεύσεις της κυβέρνησης προκειμένου να διαρρήξει τους δεσμούς της με την εκλογική της βάση.

- διαβάστε τη συνέχεια στο μπλογκ agitatoras ΕΔΩ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις