Συγκλονίζει η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορoνοϊό

Συγκλονίζει η 60χρονη από τη Δαμασκηνιά που έχασε σύζυγο και πεθερό από τον κορoνοϊό

Η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά, που έχασε σύζυγο και πεθερό από κορονοϊό, συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της, μιλώντας ζωντανά στο «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο και τον πεθερό της από της έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

“Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο στην Πτολεμαϊδα” σημείωσε χαρακτηριστικά η 60χρονη γυναίκα από την Δαμασκηνιά, προσθέτοντας πως “ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι”.

“Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έμεινα μόνη μετά στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετρώντας τις ώρες, παρακαλώντας, προσεύχοντας να γίνει καλά ο άνδρας μου αλλά δυστυχώς την Πέμπτη μας ανακοίνωσαν ότι δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν ότι πιο σκληρό θα μπορούσε να μου συμβεί” συμπλήρωσε η άτυχη γυναίκα ενώ αποκάλυψε πως, πριν από 42 ακριβώς μέρες, έχασε και τον γιο της σε ηλικία 41 ετών. “Αυτή τη στιγμή έχω πάρει εξιτήριο, είμαι υγιής, έχω έρθει στο σπίτι μου στο Άργος και πρέπει να μείνω σε απομόνωση άλλες 15 μέρες”.

Μέσα σε λυγμούς, η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως “αυτό που έχω χάσει, είναι ο σύντροφος μου, είναι ο άνθρωπος μου. Για αυτό θέλω να στείλω ένα μήνυμα… Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ! Μείνετε μέσα να μη θρηνήσετε και εσείς άτομα όπως θρηνώ εγώ”.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις