Κορονοϊός: Στη Βόρεια Ελλάδα θα βρεθεί αύριο ο Ν. Χαρδαλιάς - Δύο ταξιδιώτες βγήκαν θετικοί στον ιό

Κορονοϊός: Στη Βόρεια Ελλάδα θα βρεθεί αύριο ο Ν. Χαρδαλιάς - Δύο ταξιδιώτες βγήκαν θετικοί στον ιό

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς της Κοζάνης και της Ξάνθης με αντικείμενο της περιοχές που τελούν σε καραντίνα. 1 θετικό δείγμα από τους 32 ταξιδιώτες από Κωνσταντινούπολη.

Αύριο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς μαζί με το Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας Π. Πρεζεράκο, το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, τους δύο Υπαρχηγούς ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής, Αντιστράτηγους Δασκαλάκη και Κλεφτοσπύρο και Γενικό Διευθυντή της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Θεοδώρου θα μεταβούν στη Βόρεια Ελλάδα.

Εκεί θα έχει συναντήσει τοπικούς φορείς και στελέχη των περιοχών που τελούν σε καραντίνα. Στις 9 το πρωί θα είναι στη Νεάπολη Κοζάνης για να συζητήσουν με το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη θέαμτα που αφορούν στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά και στη 1 το μεσημέρι θα βρεθεί στη Σμίνθη Ξάνθης για να συζητήσει με τον αντίστοιχο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη τα ζητήματα που αφορούν στην εφαρμογή των μέτρων στον Εχίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις